Home » Parchet laminat de 10mm

Parchet laminat de 10mm

Parchet Laminat Egger Stejar Hunton deschis EPL043 10mm

Casa ta, spatiul tau comerical, incaperea ta, implicarea in alegerea parchetului este o provocare. Atunci cand vine vorba de alegerea unei perdoseli, parchetul laminat reprezinta cu adevarat o optiune in trend si foarte cautata de catre cumparatori.

Articolul acesta doreste sa mentioneze si sa afiseze avantajele si calitatile parchetului laminat de 10 mm si vom trece in revista prin beneficiile si caracteristicile sale.

Grosimea acestui parchet afiseaza faptul ca parchetul laminat de 10 mm este  alegere extraordinara pentru cei ce cauta un parchet de calitate superioara, rezistenta si rafinata.

Beneficiile si caracteristicile parchetului laminat de 10mm:

  • Design si estetica. Parchetul laminat de 10mm se remarca prin varietatea de texturi si modele, oferind posibilitatea cumparatorului de a alege exact stilul dorit pentru interiorul casei acestuia. Parchetul laminat de 10mm este o optiune minunata pentru a adauga elementul de noutate in orice spatiu.
  • Rezistenta la zgomot si conform acustic. Grosimea suplimentara a parchetului laminat de 10 mm utilizeaza o absorbtie mai buna a zgomotului si astfel iti creeaza contextul excelent pentru o incapere linistita si fara zgomote. Acest tip de parchet ajuta la reducerea zgomotului si prezinta o izolatie fonica mai accentuata fata de parchetul laminat de 10mm.
  • Durabilitate PE TERMEN LUNG. Datorita grosimii pe care o are acest parchet, parchetul laminat de 10mm prezinta o durabilitate pe o durata mai lunga de timp. Acest fapt ii ofera parchetului o rezistenta mai pe o perioada mai lunga fata de deteriorare. Daca doriti sa faceti o investitie justificata si completa, parchetul laminat de 10mm este alegerea perfecta prin calitatea si frumusetea acestuia.
  • Raport calitate-pret. Avand un pret destul de accesibil, parchetul laminat de 10mm poate sa va duca la gandul ca nu prezinta o calitate ridicata. Acest fapt este total eronat iar pretul pe care il are acest tip de parchet vine la pachet si cu o calitate ridicata si conforma acestuia. Recomandam intrutotul!

Noi avem o multitudine de modele de parchet laminat de 10mm si recomandam cu drag oricare dintre ele! 

Asa cum am mentionat mai sus, pretul acestora accesibil face ca parchetul laminat de 10mm sa fie o varianta perfecta pentru cei ce doresc sa isi accesorizeze incaperea intr-un mod elegant si rafinat la un pret chiar accesibil. 

Cateva exemple de modele pe care le detinem:

Parchet Laminat Egger Stejar Parquet închis EPL019 10mm
Parchet Laminat Egger Stejar Parquet închis EPL019 10mm
Parchet Laminat Egger Pin Inverey Alb EPL028 10mm
Parchet Laminat Egger Pin Inverey Alb EPL028 10mm
Parchet Laminat Egger Stejar Hunton deschis EPL043 10mm
Parchet Laminat Egger Stejar Hunton deschis EPL043 10mm

Asadar, pentru o alegere deosebita in vederea unei pardoseli pentru incaperea visurilor voastre, parchetul laminat de 10mm este o optiune desavarsita. 

Va asteptam la numarul de contact afisat pe site pentru cereri sau sugestii dar si la showroom-ul nostru pentru a vedea modelele dorite si a discuta mai multe despre alegerea voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *