Home » Livrare

Livrare

*Usi-si-parchet.ro functioneaza si livreaza comenzile primite in aceasta perioada. Pot aparea produse indisponibile, pentru care vom informa clientii. De asemenea, pot aparea intarzieri de livrare datorate firmelor de curierat si a perioadei extrem de aglomerate.

Livrarea produselor

Usi-si-parchet.ro va ofera livrare rapida oriunde in tara, pentru majoritatea produselor!

ATENTIE ! PRODUSELE PORTA DOORS SE LIVREAZA EXCLUSIV PE ZONELE BUCURESTI-ILFOV.

Termenul de livrare pentru majoritatea produselor este aprox. 5-14 zile lucratoare (pentru confirmare va rugam sa ne contactati telefonic).*

Ne straduim ca toate comenzile sa ajunga cat mai repede posibil. Pot aparea produse indisponibile, pentru care vom informa urgent clientii. Nu ne asumam intarzierile datorate firmelor de curierat.

Va rugam pentru confirmarea stocurilor si a termenelor de livrare sa ne contactati telefonic! * Exceptie: weekend-ul, perioadele aglomerate si sarbatorile legale, datorita programului de functionare diferit al firmelor de curierat. * Nu ne asumam intarzierile datorate firmelor de curierat!

Modalitatile de livrare oferite sunt:

  • Livrare gratuita pentru produsele EGGER: pentru comenzi cu valoarea mai mare de 1000 RON
  • Costurile pentru livrarea produselor Tarkett si Porta Doors se vor calcula in proforma oferita dupa checkout-ul comenzii.
  • PRODUSELE SE LIVREAZA EXCLUSIV PRIN FIRMA DE CURIERAT.

Usi-si-parchet.ro livreaza in acelasi timp cu produsul, certificatul de garantie si descrierea in limba romana a produselor precum si a modului de utilizare (acolo unde este cazul).

Comenzi  telefonice:

0744 303 668

0743 178 727

*Perioada dintre 17 Noiembrie si Craciun este cea mai aglomerata din an si exista posibilitatea intarzierii coletelor.