Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO CLASSIC ULEIAT OAK BRIGHT 550182002
Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO CLASSIC ULEIAT OAK BRIGHT 550182002
Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO ART WHITE MOSCOW 550059008
Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO ART WHITE MOSCOW 550059008
Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO ART WHITE MOSCOW 550059008
Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO ART WHITE MOSCOW 550059008

Parchetul triplustratificat reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un podea durabila, stabila si eleganta. Cu o structura inovatoare si caracteristici superioare, acest tip de parchet a castigat popularitate in ultimii ani.

Structura parchetului triplustratificat este compusa din trei straturi distincte de lemn, care sunt aranjate strategic pentru a asigura stabilitate si rezistenta. Stratul superior, cunoscut sub denumirea de strat de uzura, este realizat din lemn solid de inalta calitate. Acest strat confera parchetului aspectul estetic si durabilitatea necesara pentru a rezista uzurii si deteriorarii cauzate de traficul intens.

Stratul intermediar, numit si strat de suport, este fabricat din lemn mai moale sau din lemnuri tehnice incrucisate. Acest strat contribuie la stabilitatea parchetului si previne deformarile cauzate de dilatarea si contractarea lemnului in functie de umiditatea ambientala. Prin utilizarea unui strat intermediar rezistent, parchetul triplustratificat este capabil sa reziste la fluctuatiile de umiditate si sa ramana stabil pe termen lung.

Stratul inferior, numit si strat de contragreutate, este fabricat din lemn de esenta tare. Acest strat ofera suport solid intregului parchet si asigura o baza stabila pe care se poate monta parchetul. Prin combinarea lemnului de esenta tare in stratul inferior si lemnului mai moale in stratul intermediar, parchetul triplustratificat beneficiaza de un echilibru optim intre rezistenta si flexibilitate.

Parchetul triplustratificat aduce numeroase avantaje. In primul rand, este un parchet extrem de rezistent la deformari, precum indoirea sau crăparea, datorită structurii sale solide. De asemenea, parchetul triplustratificat este potrivit pentru încălzirea în pardoseală, oferind o distribuție uniformă a căldurii în întreaga încăpere. Aspectul său estetic și varietatea de finisaje și nuanțe fac ca parchetul triplustratificat să se potrivească cu orice stil de design interior.

Parchetul triplustratificat este o optiune deosebita pentru cei care doresc o podea durabila, stabila si estetica. Cu structura sa inovatoare si caracteristicile sale superioare, acest tip de parchet adauga valoare si frumusete oricarei locuinte sau spatii comerciale. Indiferent de preferintele si necesitatile dumneavoastra, parchetul triplustratificat poate fi solutia perfecta pentru un interior elegant si durabil.

Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA WALNUT 550049090.
Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA WALNUT 550049090

Parchetul triplustratificat are numeroase avantaje care il fac o optiune populara pentru podelele interioare. Iata cateva dintre aceste avantaje:

  1. Durabilitate: Parchetul triplustratificat este extrem de durabil si rezistent la uzura. Stratul superior, realizat din lemn solid de inalta calitate, confera parchetului rezistenta si stabilitate in fata traficului intens si a deteriorarii.

  2. Stabilitate: Datorita structurii sale stratificate, cu straturi de lemn dispuse in directii diferite, parchetul triplustratificat este foarte stabil. Acesta nu se dilata sau contracta in mod semnificativ in functie de variatiile de umiditate si temperatura, ceea ce il face potrivit pentru diverse medii interioare.

  3. Rezistenta la deformari: Datorita stratului intermediar, care este fabricat din lemn mai moale sau lemnuri tehnice incrucisate, parchetul triplustratificat este rezistent la deformari, precum indoirea sau crăparea. Acest aspect ii confera o durabilitate superioara in comparatie cu alte tipuri de pardoseli.

  4. Versatilitate: Parchetul triplustratificat este disponibil intr-o varietate larga de finisaje, texturi si nuante, ceea ce il face potrivit pentru diverse stiluri de design interior. Indiferent daca preferati un aspect modern, clasic sau rustic, veti gasi cu siguranta un parchet triplustratificat care sa se potriveasca esteticii dorite.

  5. Montaj usor: Parchetul triplustratificat este conceput pentru a fi usor de instalat, fie prin lipire, fie prin sistemul de fixare click. Acest aspect face ca montajul sa fie rapid si eficient, economisind timp si efort.

  6. Mentenanta usoara: Parchetul triplustratificat este usor de intretinut. Se curata usor cu o matura, un aspirator sau o matura umeda. De asemenea, poate fi refinisat sau reparat la nevoie, pentru a-i mentine aspectul proaspat si frumos de-a lungul timpului.

In concluzie, parchetul triplustratificat ofera o combinatie ideala intre durabilitate, stabilitate si estetica. Avantajele sale fac din acest tip de parchet o alegere excelenta pentru orice spatiu interior, adaugand valoare si frumusete locuintei sau spatiului comercial.

Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO CLASSIC ULEIAT OAK COTTAGE 550182008
Parchet Triplustratificat Tarkett TANGO CLASSIC ULEIAT OAK COTTAGE 550182008
Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA ART TOUCH OF GREY 550050014
Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA ART TOUCH OF GREY 550050014
ATENTIE ! PRODUSELE PORTA DOORS SE LIVREAZA EXCLUSIV PE ZONELE BUCURESTI-ILFOV.
Optional
Strada, Nr, Localitate, Judet