Parchetul laminat este o alegere minunata si favorizata de catre multi pentru locuintele si spatiile lor comerciale. In acest articol, vom trece in revista beneficiile parchetului laminat de 12mm iar astfel va puteti prelua informatiile necesare pentru alegerea pardoselii in cunostinta de cauza atunci cand va decorati, accesorizati, amenajati casa sau birou.

Avantajul principal  al parchetului laminat de 12 mm il reprezinta chiar grosimea acestuia deoarece reprezinta un punct principal in ceea ce priveste stabilitatea sa. Parchetul laminat de 12 mm este vazut drept una din alegerile groase disponibile, adaugand locuintei foarte multe avantaje fata de parchetul laminat de 8mm si parchetul laminat de 10mm.

Astfel, pentru a alege in cunostinta de cauza si a va bucura de pardoseala perfecta conform cu stilul si caracteristicile voastre, in continuarea articolului vom prezenta avantajele si caracteristicile principale ale parchetului laminat de 12mm.

Parchet laminat Egger Stejar Asgil vintage EPL188 12mm
Parchet laminat Egger Stejar Asgil vintage EPL188 12mm
Parchet laminat Egger Stejar Melba natur EPL190 12mm
Parchet laminat Egger Stejar Melba natur EPL190 12mm
Parchet laminat de 12 mm
  1. Rezistenta crescuta. Grosimea confera parchetului laminat de 12mm o rezistenta sporita la uzura si acest tip de parchet poate rezista la trafic intens. Nu conteaza circumstantele cauzei deoarece oriunde ar fi montat, intr-o locuinta cu o familie numeroasa sau intr-un spatiu comercial aglomerat, acest tip de parchet poate raspunde unei provocari de presiune sau rezistenta.
  2. Stabilitate sporita. Grosimea ofera parchetului laminat o stabilitate crescuta. Acest lucru reprezinta faptul ca parchetul se deformeaza cu mult mai putin atunci cand se schimba umiditatea sau temperaturia si isi pastreaza in orice circumstante aspectul si forma initiala.
  3. Absorbtie fonica. Grosimea parchetului laminat de 12mm ofera o mai buna izolare fonica. Datorita acestei caracteristici, zgomotul podus de la pasi sau de la alte surse galagioase cvor fi reduse in mod clar si astfel puteti sa va bucurati de un mediu linistit si confortabil.
"Parchetul laminat de 12mm pe care l-am achizitionat este o alegere perfecta pentru casa mea!"
M. Popescu
Cumparator "Usi-si-parchet.ro"
5/5

Recomandam parchetul laminat de 12mm deoarece grosimea va conferi parchetului o rezistenta sporita si pe termen lung,

Parchetul laminat de 12mm reprezinta una dintre cele mai populare variante de parchet pentru cumparatori. 

  1. Optiuni de design variate. Parchetul laminat de 12mm se prezinta disponibil intr-o gama larga de culori, modele, finisaje, texturi. Daca preferati aspectul autentic sau al lemnului natural, parchetul laminat de 12 mm sigur are o varietate de modele specifice acestei preferinte. Totodata, daca preferati aspectul modern cu finisaj lucios, parchetul laminat de 12mm are o varietate de modele si din privinta acestui aspect.
  2. Usurinta in instalare si intretinere. Parchetul laminat de 12mm nu prezinta dificultati in vederea instalarii, chiar si de alegeri sistemul de fixare prin imbinare sau chiar si cu adeziv. Tot astfel, nu trebuie sa va faceti probleme in privinta intretinerii. Parchetul laminat de 12mm este foarte rezistent la pete, uzuri, zgarieturi deci o simpla curatenie este perfecta pentru intretinere.
  3.  Cost-eficienta: Putem observa un echilibru excelent intre calitate si pret. Comparativ cu alte tipuri de parchet, parchetul de 12mm este mai accesibil in privinta bugetului si nu prezinta defecte in urma acestui aspect.
Asadar, alegerea parchetului laminat de 12mm va aduce un plus de elegeanta si rezistenta pentru locuinta voastra. Daca doriti sa reamenajati dormitorul, daca doriti sa accesorizati biroul vostru sau pur si simplu sa oferiti ceva nou incaperii in care locuiti, acest tip de parchet va aduce un nou aer, o transformare a aspectului si atmosferii incaperii.

Parchetul laminat de 12mm poate fi utilizat in diverse stiluri de design interios, de la modern pana la rustic. Avand o varietate de modele, de nuante, puteti alege parchetul in asa fel incat sa se potriveasca cu mobila si decorul deja existent.

Durabilitatea, intretinerea si pretul accesibil sunt principalele caracteristici ale parchetului laminat de 12mm ce va pot oferi siguranta ca alegerea acestui parchet va fi una extrem de inspirata!

ATENTIE ! PRODUSELE PORTA DOORS SE LIVREAZA EXCLUSIV PE ZONELE BUCURESTI-ILFOV.
Optional
Strada, Nr, Localitate, Judet