Finisajul interior al unei incaperi este dificil de coordonat iar pentru o alegere desavarsita, plinta joaca un rol extrem de important in a crea finisajul perfect imbinat cu parchetul ales. De-a lungul timpului, plinta din duropolimer a crescut tot mai mult in popularitate, pe merit, pentru avantajele pe care le ofera. 

Plinta Alba Duropolimer 2400x95x14 mm
Plinta Alba Duropolimer 2400x95x14 mm
Plinta Alba Duropolimer 2400x80x13 mm
Plinta Alba Duropolimer 2400x80x13 mmDuropolimer 2400x80x13 mm

 

Articolul de astazi va prezenta avantajele si caracteristicile plintei din duropolimer si nu numai. Este important de enuntat modalitatea in care plinta din duropolimer poate imbunatati aspectul si calitatea unei incaperi.

  1. Durabilitate indelungata. Plinta din duropolimer contine si este facuta dintr-un material plastic foarte durabil si rezistent, cunoscut sub denumirea de duropolimer sau polimer ingineresc. Materialul ofera o rezistenta desavarsita la socuri, lovituri, uzuri, fiind capabil sa ofere o rezistenta indelungata. Indiferent daca incaperea voastra prezinta un trafic intens sau mobila este mutata des, plina din duropolimer pastreaza aspectul sau initail fara a se deteriora. 
Plinta Alba Duropolimer 2400x80x12 mm
Plinta Alba Duropolimer 2400x80x12 mm

2. Varietate de stiluri. Plinta din duropolimer se evidentiaza prin aspectul sau rafinat si prin varietatea de stiluri si finisaje. Plinta din duropolimer este disponibila pe mai multe culori, texturi si modele si astfel nu trebuie sa va faceti griji din privinta asta si va puteti alege dintr-o gama larga astfel incat sa se potriveasca perfect cu stilul si caracteristicile voastre. 

3. Usurinta in instalare si intretinere. Plinta din duropolimer nu prezinta dificultati in ceea ce priveste instalarea. Timpul este redus si efortul necesar pentru a finaliza proiectul de amenajarea interioara, nu va fi dificil. Plinta din duropolimer poate fi fixata cu usurinta pe perete prin cleme sau adezivi speciali si punctul forte este ca nu necesita unelte speciale. Totodata, plinta din duropolimer este foarte usor de intretinut. Plinta din duropolimer este foarte rezistenta la pete si murdarie si nu necesita o modalitate de curatare speciala, poate fi curatata cu usurinta cu ajutorul unei carpe sau detergent bland.

Plinta Alba Duropolimer Arbiton VEGA P0810 2400x80x20 mm
Plinta Alba Duropolimer Arbiton VEGA P0810 2400x80x20 mm
Plinta Alba Duropolimer Arbiton DORA D0910 2400x90x15 mm
Plinta Alba Duropolimer Arbiton DORA D0910 2400x90x15 mm

4. Beneficii privind umiditatea si umezeala. Datorita plasticului, plinta din duropolimer este foarte rezistenta la umiditate si umezeala. Plinta din duropolimer este foarte potrivita cu zonele cu umiditate ridicata, ca exemplu baia sau bucataria. Nu va prezenta deformari sau deteriorari atunci cand intra in contact cu apa sau cu diferenta de temperatura si isi mentine aspectul si functionalitatea in conditiid e mediu dificile. 

5. Ecologie. Plinta din duropolimer este o optiune ecologica daca facem compaatie cu alte materiale, ca de exemplu marmura. Totodata, materialul din care este fabricat este unul ecologic, material reciclabil si in acelasi timp foarte durabil pentru utilizare. Atunci cand alegeti plinta din duropolimer puteti contribui la protectia mediului si nu mai creste consumul de resurse naturale. 

Plinta Alba Duropolimer Arbiton STIQ S810 2200x80x10 mm
Plinta Alba Duropolimer Arbiton STIQ S810 2200x80x10 mm

In concluzie, nu ezitati sa alegeti o plinta din duropolimer deoarece va fi o optiune excelenta pentru designul interior si astfel se creeaza o imbinare perfecta si usurinta in utilizare. Indiferent de ce stil alegeti pentru amenajarea interioara, plinta din duropolimer aduce cu siguranta de frumusete si rafinament casei voastre. Plinta din duropolimer prezinta o gama variata de culori si modele si poate fi adaptata pentru a se potrivi cu orice concept de amenajarea interioara. Alegeti plinda din duropolimer pentru a obtine un finisaj impecabil si de lunga durata in casa dumneavoastra.