Home » Parchet laminat Egger

Parchet laminat Egger

Parchet Laminat Egger, Tarkett, Yildiz, grosime 8mm, 9mm, 10mm, 12mm
Parchet laminat Egger Stejar Melba natur EPL190 12mm
Parchet laminat Egger Stejar Melba natur EPL190 12mm
Parchet laminat Egger Stejar Ilmen EPL134 8mm
Parchet laminat Egger Stejar Ilmen EPL134 8mm
Parchet laminat Egger Stejar Soria natur EPL179 12mm
Parchet laminat Egger Stejar Soria natur EPL179 12mm
Parchet laminat Egger Salcam Colorat EPL090 8mm
Parchet laminat Egger Salcam Colorat EPL090 8mm
Parchet laminat Egger Stejar Nord cognac EPL100N 8mm
Parchet laminat Egger Stejar Nord cognac EPL100N 8mm

Alegerea unei pardoseli pentru incaperea visurilor noastre poate reprezenta o provocare. Atunci cand vine vorba despre gasirea unui model perfect de parchet pentru birou, casa, apartament si asa mai departe, noi recomandam intrutotul parchetul laminat Egger.

Parchetul Egger este o optiune si o solutie excelenta pentru un decor interior inedit si pentru a va simti ca ati facut alegerea potrivita stilului si preferintelor voastre cu privire la parchetul pentru incapere.

In acest articol, ne propunem sa sugeram tuturor sa se documenteze asupra beneficiilor extraordinare ale unui parchet ce prezinta o calitate extraordinara, sa evidentiem beneficiile si sa prezentam cateva din motivele pentru care ar trebui sa alegeti parchetul laminat Egger in proiectul vostru.

Durabilitatea, rafinamentul, eleganta deosebita a parchetului laminat Egger este preferat de multi profesionisti in domeniul design-ului interior asa ca speram sa va ajutam in orientarea voastra in vederea alegerii parchetului potrivit.

Parchetul laminat EGGER este foarte apreciat si la nivel vizual, pur si simplu estetic, deoarece tinde sa se prezinte sub toate formele, modelele, culorile, nuantele si tin pasul cu toate tendintele in materie de parchet.

  1. Calitatea superioara a materialelor. Principalele avantaje ale unui parchet sunt reprezentate de calitate. Inainte de aspect, model sau tendinte, trebuie sa observam calitatea unui parchet si sa alegem pe baza acesteia. Parchetul laminat Egger utilizeaza materiale de cea mai inalta calitate. Egger este un producator renumit in industria parchetului iar pe baza acestei titulaturi reiese si necesitatea de a supune produsele unor standarde foarte ridicate de fabricatie si un control amanuntit in privinta calitatii.
  2. Montajul nu ridica probleme. Parchetul laminat Egger se diferentiaza fata de celelalte tipuri de parchet si prin usurinta montajului. Sistemele inovatoare de instalare a parchetului este usor si rapid de realizat. Reusim cu ajutorul parchetului laminat Egger sa economisim timp si bani in plus. Totodata, parchetul laminat Egger poate fi montat pe diverse tipuri de suprafete, inclusiv peste pardoseli existente.
  3. Modele diferite. Parchetul laminat Egger prezinta o varietate de modele si finisaje si astfel  nu va trebui sa iti faci griji cu privire la ce stil de parchet ti se potriveste cel mai bine pentru incaperea ta.  Daca stilul tau se potriveste mai bine cu aspectul natural, aspectul autentic de lemn, exista pentru aceste preferinte o varietate de  modele, cum ar fi: Parchetul Laminat Egger Stejar Parquet închis EPL019 sau Parchet laminat Egger Stejar Lasken EPL136N  sau chiar si Parchet Laminat Egger Stejar Sherman gri EPL185. Tot astfel, daca stilul vostru se muleaza mai mult pe aspectul modern, exista si pentru aceasta preferinta o gama larga de modele. Cateva exemple ar fi: Parchet Laminat Egger Stejar Rillington deschis EPL011 sau Parchet Laminat Egger Stejar Sherman gri deschis EPL205.

4. Sustenabilitate. Parchetul laminat Egger este un tip de parchet igienic. Parchetul poate tine murdaria si praful la distanta, nu este deloc dificil de curatat si este foarte benefic pentru persoanele care sufera de alergii. Promoveaza si protejeaza natura deoarece in parchetul laminat Egger se utilizeaza numai surse de lemn sustenabile.

5. Durabilitate si rezistenta in timp. Parchetul laminat Egger este foarte durabil si nu prezinta probleme in vederea rezistentei. Inca din proiectia parchetului si producerea lui porneste dorinta de a il forma pentru a rezista traficului intens si pentru a face fata oricarei uzuri. Astfel, indiferent daca plasati parchetul laminat Egger intr-un birou ce este aglomerat zilnic sau despre o locuinta ce prezinta un trafic intens, este populata mai mereu, parchetul Egger promite si chiar este capabil sa reziste impresionant multi ani.

6. Gama de optiuni. In privinta numarului de optiuni, nu trebuie sa va faceti griji deoarece parchetul Egger vine intr-o varietate de modele, nuante si dimensiuni, oferind o gama extrem de larga pentru orice preferinta. Egger are solutii pentru toate gusturile iar parchetul laminat este extrem de popular.

7. Rafinament. Parchetul laminat Egger se deosebeste de alte modele de parchet prin rafinament si eleganta. Prezentand o varietate numeroasa de nuante si texturi, parchetul laminat Egger poate transforma orice incapere intr-un spatiu extrem de elegant si indiferent daca doresti un parchet cu finisaj lucios sau mat, Egger ofera posibilitatea de a alege intre design-uri adoptate oricarei preferinte.

0
nr. aprox. de modele parchet Egger laminat pe site
Parchetul laminat Egger

Asadar, daca acest articol a fost de ajutor in vederea unei alegeri potrivite pentru parchetul pe care il doriti, va asteptam cu spor sa ne contactati la numerele afisate pe site sau sa ne vizitati la showroom-ul nostru pentru a testa modelele de parchet laminat Egger. 

Desigur, va asteapta si celelalte modele de parchet, totul depinde de gusturile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *