Home » Parchet laminat de 8mm

Parchet laminat de 8mm

Parchet Laminat Egger Pin Inverey vintage EPL172 8mm

Parchetul laminat a devenit o varianta extrem de populara in randul proprietarilor de case si spatii comerciale datorita esteticii sale, durabilitatii si faptului ca nu exista complicatii in vederea intretinerii.

In acest articol, dorim sa afisam parchetul laminat de 8mm si ne vom concentra asupra beneficilor si caracteristicilor sale.  Parchetul laminat de 8mm reprezinta o pardoseala dintre cele laminate ce are o grosime de 8 milimetri. Parchetul laminat de 8mm este un tip obisnuit de parchet laminat, avand drept caracteristici urmatoarele:

-contine un strat superior de laminat durabil

-contine o baza de fibra de densitate medie (MDF)

-contine un strat de sprijin.

Grosimea totala a parchetului reprezinta grosimea de 8mm si astfel, asa cum am mentionat, sunt incluse toate straturile.

Parchetul laminat de 8mm este o varianta mult mai accesibila decat parchetul laminat cu grosimi mai mari, exemplu; parchetul laminat de 10mm sau parchetul laminat de 12mm. Singurul dezavantaj pe care ati putea sa il regasiti la parchetul de 8mm in comparatie cu parchetul de 10 mm si parchetul de 12mm, poate fi mai banuitor in a prezenta flambatii  sau zgomote in timpul utilizarii. Cu cat grosimea este mai mare, cu atat flambatiile, fluctuatiile de miscare vor fi mai scazute. 

Cu timpul parchetul de 8mm se aseaza dar cele cu grosimi mai mari se aseaza imediat, in functie de sapa. 

Pentru mai multe informatii, consideram ca este imperios necesar sa mentionam ca parchetul laminat de 8mm poate prezenta variantii in vederea calitatii si in functie de caracteristicile sale specifice in functie de producator dar si de brandul ales.

In momentul in care doriti sa achizitionati parchetul laminat de 8mm, noi recomandam sa consultati descrierile produsului si sa ne contactati pentru a va asigura ca ati ales un brand de incredere ce prezinta un bun raport calitate-pret.

Noi detinem o varietate de modele de parchet laminat de 8mm si consideram ca sunt o alegere foarte buna pentru alegerea unei pardoseli accesibile, pentru orice tip de buget, ce poate infrumuseta incaperea in felul si stilul vostru. Nu va faceti griji si nu considerati ca, dat fiind pretul acestuia, ar putea sa nu fie durabil caci noi oferim dintre cele mai bune modele de parchet laminat de 8mm.

Avantajele parchetului laminat de 8mm sunt nenumarate. De la rezistenta buna, aspectul placut, varietatea de modele si instalarea usoara si pana la intretinerea deloc complicata.

A. Varietatea. Parchetul laminat de 8mm prezinta o gama larga de modele, culori, texturi, finisaje si nu va reprezenta niciodata o problema pentru cumparator atunci cand acesta doreste sa aleaga minutios conform particularitatilor sale. Parchetul laminat de 8mm adauga evident un aspect elegant si rafinat incaperii.

B. Instalarea usoara. Un alt atuu al parchetului laminat de 8mm este evidentiat de usurinta cu care poate fi instalat. Multe modele de parchet laminat de 8mm vin cu un sistem de clic si astfel procesul de instalare este rapid si convenabil.

C. Intretinerea usoara. Pardoseala laminata de 8mm este cunoscuta pentru usurinta de intretinere. Suprafata laminata nu ridica probleme atunci cand apar pete sau zgarieturi iar astfel nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea acesteia. Un aspirator cu perii moi este suficient pentru a mentine pardoseala curata.

D. Durabilitatea. Parchetul laminat de 8mm reprezinta una din variantele chiar rezistente de pe piata. Grosimea este un avantaj si ofera o structura solida si robusta, fiind capabila sa reziste diferitelor provocari si sa faca fata uzurii zilnice. Poate rezista bine in fata mobilei, calcatului frecvent si alte asemenea activitati solicitante.

Asadar, parchetul laminat de 8mm este intradevar o alegere excelenta pentru cei ce cauta o pardoseala eleganta, rafinata si durabila. Durabilitatea, varietatea de modele, instalarea usoara si intretinerea simpla fac din acest tip de parchet o optiune populata pentru locuinte si spatii comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *