Home » Top 10 tendinte în designul de pardoseala din parchet​

Top 10 tendinte în designul de pardoseala din parchet​

Designul pardoselilor din parchet a evoluat semnificativ în ultimii ani, oferind o varietate de stiluri și opțiuni inovatoare. Daca esti in cautarea unei actualizari a pardoselii din casa ta sau vrei sa adaugi un element deosebit in designul interior, iata cele mai recente 10 tendinte in designul de pardoseală din parchet.

Parchet Laminat Egger Stejar Bayford deschis EPL200 10mm
Parchet Laminat Egger Stejar Bayford deschis EPL200 10mm
  1. Parchetul cu aspect natural: Tendinta predominanta in designul de parchet este reprezentata de modele care imita aspectul autentic al lemnului natural. Acestea includ texturi si nuante variate, aducand caldura si frumusetea lemnului in incaperi.

  2. Culori deschise si neutre: Pardoselile in culori deschise si neutre, cum ar fi nuantele de alb, crem, bej sau gri, sunt foarte populare in prezent. Acestea ofera un aspect minimalist si elegant, permitandu-ti sa te joci cu alte elemente de design din incaperi.

  3. Pardoseala din parchet cu finisaj mat: Finisajul mat este preferat pentru pardoseala din parchet, deoarece ofera un aspect natural si confera un sentiment de autenticitate. Finisajul mat minimizeaza si vizibilitatea urmelor de degete, zgarieturilor si amprentelor, facand pardoseala sa arate intotdeauna impecabil.

  4. Parchetul in format placi mari: Placile mari de parchet sunt in trend, oferind un aspect mai deschis si mai spatios incaperilor. Aceasta tendinta este ideala pentru incaperi mari, cum ar fi livingurile si bucatariile, unde placile mari de parchet pot crea un efect vizual impresionant.

  5. Parchetul in stil chevron si visiniu: Modelele de parchet in stil chevron, cu placile asezate in unghiuri in forma de V, sunt din ce in ce mai populare. In special, pardoselile din parchet in nuante de visiniu adauga o nota rafinata si eleganta in orice incaperi.

  6. Parchetul cu efect de vechi sau uzat: Parchetul cu aspect de vechi sau uzat, cu texturi si zgarieturi simulate, este o tendinta care continua sa castige popularitate. Aceste modele adauga un farmec rustic si un aer de autenticitate, oferind o nota vintage incaperilor.

  7. Parchetul in nunate inchise si intense: Pe langa culorile deschise si neutre, nuantele inchise si intense de parchet, precum negru, mahon, inchis sau cappuccino, sunt tot mai solicitate. Acestea pot adauga o nota de eleganta si dramatism in designul interior.

  8. Pardoseala din parchet cu modele geometrice: Modelele de parchet cu modele geometrice, precum dungi, carouri sau forme abstracte, sunt in voga in prezent. Acestea adauga un element de design interesant si dinamic in incaperi, creand un aspect distinctiv si contemporan.

  9. Parchetul laminat rezistent la apa: O tendinta in crestere este reprezentata de pardoselile din parchet laminat rezistente la apa. Acestea sunt ideale pentru bai, bucatarii sau alte zone umede, oferindu-ti posibilitatea de a beneficia de frumusetea si caldura lemnului in astfel de spatii.

  10. Parchetul cu tehnologie avansata: Pardoseala din parchet laminat cu tehnologie avansata ofera caracteristici suplimentare, precum rezistenta la zgarieturi, protectie impotriva decolorarii si izolare fonica imbunatatita. Aceste modele asigura durabilitate si functionalitate in timp, satisfacand nevoile moderne ale utilizatorilor.

Parchet laminat Egger Stejar Nord maro EPL081N 8mm
Parchet laminat Egger Stejar Nord maro EPL081N 8mm

Designul de pardoseală din parchet a evoluat semnificativ, oferind o varietate de tendinte si optiuni inovatoare. De la parchetul cu aspect natural si culorile deschise, la modelele cu finisaj mat, placi mari si modele geometrice, exista o multitudine de optiuni pentru a aduce personalitate si stil in locuinta ta. Indiferent de preferintele tale, parchetul laminat modern ofera durabilitate, frumusete si versatilitate, aducand un plus de valoare si rafinament in orice incaperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *