Home » Cum se intretine parchetul?

Cum se intretine parchetul?

https://usi-si-parchet.ro/produs/parchet-laminat-yildiz-varioclic-10mm/

Cum se intretine parchetul? 

Cum pot sa intretin si sa ingrijesc parchetul pe care mi l-am cumparat?
M. Popescu
Cumparator "Usi-si-parchet.ro"

Nu uitati ca cea mai mare problema pe care o poate intampina parchetul dvs. este UMEZEALA. 

Un parchet rezistent la apa poate fi prietenul vostru!

Pete sau lovituri puternice? Nu-i bai pentru parchetul de la “Usi-si-parchet.ro”. Doar ca, trebuie sa reactionati prompt! 

Incercati sa reactionati cat mai prompt pentru a le indeparta dar nu utilizati metode necunoscute.

Cel mai bine e sa consultati un specialist.

O ingrijire si o intretinere corecta a parchetului poate influenta intr-un mod extrem de pozitiv durabilitatea si mentinerea parchetului pe o perioada cat mai lunga de timp. Nu e un secret faptul ca atunci cand ne achizitonam un parchet, avem asteptarea ca parchetul sa se mentina pe perioade lungi si sa nu fie nevoie sa intampinam situatii dezavantajoase prin care sa trebuiasca sa-l schimbam dupa putin timp de folosire.

“Usi-si-parchet.ro” va asigura ca parchetul oferit este de inalta calitate si nu va va dezamagi! Insa, aici intervine si grija fiecarui cumparator asupra parchetului, pe langa calitatea promisa de catre noi.

Asadar, in acest articol vom mentiona cateva sfaturi utile pentru fiecare dintre voi, care sa va ajute sa va intretineti parchetul pentru o mentinere cat mai longeviva!

Ingrijirea si intretinerea coerenta si corecta a parchetului sunt vitale pentru mentinerea aspectului parchetului.

Un parchet intretinut corect este un parchet ce merita sa fie admirat pe o perioada cat mai lunga de timp!

Parchet laminat Egger Stejar Amiens deschis EPL102N 8mm
Parchet laminat Egger Stejar Amiens deschis EPL102N 8mm
Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA OAK NATURE PERIAT 550049069
Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA OAK NATURE PERIAT 550049069
  1. Curatenia. Asigurati-va ca oferiti un timp curateniei, timp alocat zilnic sau cel putin regulat pentru a indeparta praful si orice uzura. Incercati sa utilizati instrumente de curatat precum mopul sau o matura cu peri cat mai moi pentru a curata parchetul. Evitati pe cat posibil sa folositi apa in cantitati mari deoarece pot aduce atingere stratului dur al parchetului. Recomandam parchetul rezistent la apa “Usi-si-parchet.ro”.
  2. Umezeala. Dupa cum bine stiti, umezeala este dusmanul parchetului. Parchetul de la “usi-si-parchet.ro” ofera modele rezistente si chiar foarte dificil de distrus din cauza umezelii INSA trebuie sa evitati sa il umeziti excesiv. Folositi preferabil carpe umede ca sa puteti indeparta apa de pe parchet.
  3. Zgarieturile si loviturile. Utilizati pe cat posibil, acolo unde stiti ca parchetul risca sa fie zgariat, presuri sau alte materiale de protectie pentru a preveni zgarieturile parchetului. Atunci cand amplasati mobila care ar putea sa va zgarie parchetul, incercati sa o dotati si cu bureti sau fete de protectie pentru a preveni orice fel de problema atunci cand le mutati.
Parchet Egger Rezistent la apa / Cu izolatie fonica Marmură Parrini gri EPD038 7,5mm
Parchet Egger Rezistent la apa / Cu izolatie fonica Marmură Parrini gri EPD038 7,5mm
Parchet Laminat Egger Stejar Bardolino EPL035 8mm
Parchet Laminat Egger Stejar Bardolino EPL035 8mm
Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA OAK COCOA 550049078
Parchet Triplustratificat Tarkett SALSA OAK COCOA 550049078

4. Soarele. Lumina de la soare poate afecta culoarea parchetului in caz de expunere indelungata. Recomandam sa utilizati, pe cat posibil, draperii, perdele, jaluzele sau alte protectii pentru a incerca sa nu expuneti parchetul direct la razele solare.

5. Intretinerea. Stiati ca poate ajuta durabilitatea parchetului o intretinere periodica? La o perioada de timp, pe baza recomandarilor producatorului, folositi si aplicati un strat de ulei sau lac protector. Dar nu uitati, instrumentele acestea de intretinere sunt sensibile si necesita cunostinte in domeniu asa ca solicitati ajutor din partea echipei.


6. Curatenia aprofundata. Pentru curatenia mai aprofundata a parchetului,
utilizati instrumente si produse speciale pentru parchet. Nu folositi produse
chimice cu acizi sau alte asemenea pentru ca pot distruge parchetul.

7. Covoarele sunt o alegere buna? Daca doriti o protectie si mai aprofundata a parchetului, in zonele cu trafic intens folositi covoare si covorase pentru a proteja imptoriva deteriorarii.

8. Solicitati consult din partea producatorului. Verificati parchetul pentru eventuale deteriorari sau defecte acumulate si solicitati ajutor din partea producatorului deoarece fiecare tip de parchet este diferit. Noi suntem aici pentru tine pentru orice sfat cu privire la parchet!

Intretinerea si ingrijirea parchetului

Parchetul este elementul care defineste casa oricarui om. Parchetul, fie el parchet laminat, parchet stratificat, parchet din pluta, parchet rezistent la apa, trebuie ingrijit si mentinut intr-un mod cat mai tandru pentru a-l putea detine pe o perioada lunga de timp.

Noi va oferim parchet de cea mai inalte calitate insa intretinerea lui tine numai de voi. Astfel, prin calitatea oferita de noi si grija daruita de catre voi parchetului, se contureaza scopul “Usi-si-parchet.ro”, acela de a creea o locuinta armonioasa, eleganta si pe placul cumparatorilor. 

Echipa "usi-si-parchet.ro"

Pentru o locuinta pe placul oricui!

ATENTIE ! PRODUSELE PORTA DOORS SE LIVREAZA EXCLUSIV PE ZONELE BUCURESTI-ILFOV.
Optional
Strada, Nr, Localitate, Judet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *